100 Kč na první objednávku po přihlášení do newsletteru.

NÁŠ PŘÍBĚH

Ptáte se, kdo za značkou Paw & You stojí?

Jsme dvojčata, Eliška a Dagmar, která se rozhodla nečekat, a tak začíná příběh české značky s produkty pro psy Paw & You. I když jako dvojvaječná dvojčata si nejsme vzhledem podobné, směr a vizi, kterou by se značka měla ubírat máme stejnou. Ve většině podnikání se nabízí celkem jednoduchá cesta přes investory a bankovní úvěry. My jsme se ale rozhodly jít pouze svou cestou. Není to jednoduché, ale věříme, že si firmu dokážeme vybudovat od nuly samy.

Společné znaky Paw & You:

  • Nadčasový minimalistický design
  • Funkčnost a praktičnost produktů
  • Kvalitní materiály z EU a detailní provedení
  • Výroba pouze v ČR v malých sériích
  • Vše navrženo a vyráběno s láskou a v neposlední řadě testováno našimi psími parťáky

Tým Paw & You

Jak to vše začalo?

Náš příběh začíná v lednu roku 2021, kdy jsme obě dvě měly rok staré fenky a hledaly jsme hezké, ale funkční doplňky pro psy a jejich majitele vyrobené v ČR. Na trhu nám chyběly moderní produkty, které budou naše domovy doplňovat, ne je narušovat. Zároveň budou pro psy funkční, nadčasové a aby vše ladilo do posledního detailu. A tak vznikla značka Paw & You, která jak název napovídá, propojuje naše čtyřnohé parťáky a nás.

Květen 2022 byl pro nás zlomový, tehdy jsme poprvé spustily e-shop s chovatelskými potřebami pro psy s výhradně lokální výrobou v České republice. Tomuto okamžiku však předcházel rok a půl příprav, vývoje a hledání správných dodavatelů. Od začátku to nebyla jednoduchá cesta, a ne vždy vše vyšlo na poprvé tak, jak jsme si představovaly. Neměly jsme ani jedna zkušenosti s šitím, podnikáním nebo e-commerce světem. Obě dvě jsme pracovně ze světa služeb, cestovního ruchu. Vše jsme se během navrhování a při tvorbě našich prvních produktů musely naučit. A stále se učíme...

Všechny produkty vyrábí české ručičky

Téměř polovinu nabízeného sortimentu pro psy si vyrábíme samy s podporou našich blízkých. Dagmar pro vás vymýšlí a vyrábí obojky a vodítka. Eliška se se svým manželem pustila do výroby lanových hraček. Na druhé polovině výroby našich produktů spolupracujeme s malými lokálními dodavateli. Společně konzultujeme naše představy o designu a materiálech. Hledáme nejlepší způsob provedení tak, aby finální produkty splnily naše nároky na design a funkčnost. Každá zkušenost nás posunula dál a my jsme rády, že nyní máme několik skvělých spoluprací a můžeme tím podpořit českou řemeslnou výrobu.

Co je našim cílem?

V Paw & You věříme, že naši pejsci jsou mnohem více než jen domácími mazlíčky, pro nás jsou součástí rodiny. Věříme, že si naše produkty oblíbíte stejně jako my a naši přátelé. Sledujte náš sen o značce psích doplňků. Našim cílem je mít v budoucnu nejširší sortimentem lokálních stylových doplňků pro psy v nabídce.


paw and you_Dagmar a Nari

Dagmar & Nari

paaw and yo_ Eliška a Chloe

Eliška & Chloe

 

Paw & You | Design a funkčnost pro psy, které si zamilujete

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz