100 Kč na první objednávku po přihlášení do newsletteru.

MINT market no. 35

Na 11. 6. 2022 jsme se hodně těšily, ale také jsme byly lehce nervózní. MINT market no. 35 byl pro nás první živou akcí, na které jsme naše produkty ukázaly zákazníkům.

Týden před akcí jsme dolaďovaly všechny detaily - cedule s logem, visačky na produkty, vizitky i držáky na vodítka a obojky. Na detailech při výrobě doplňků pro pejsky nám záleží, a proto jsme si na detailech daly záležet i při přípravě stánku. Chtěly jsme, aby stánek na první pohled návštěvníky zaujal a aby odrážel filozofii značky.

V sobotu brzy ráno jsme zamířily do Pražské tržnice a začaly jsme připravovat stánek s produkty Paw & You pro vás a vaše psí miláčky. Přivezly jsme sebou celou aktuální nabídku a také jednu novinku, která zatím čeká na naskladnění.

Byla to naše první zkušenost. Plné očekávání jsme obě nedočkavě vyhlížely 9h, kdy celý market začal.
Návštěvníci byli skvělí a kladné ohlasy nás velmi těšily a my se ujistily, že naše vize značky Paw & You dává smysl i Vám, majitelům pejsků. Největší úspěch sklidila zkracovací vodítka Wild, a to především v barvě Golden Glamour a my víme, že na příští akci musíme těchto kousků vzít víc :)

Už nyní se těšíme na další setkání s Vámi. A kde nás letos určitě potkáte?

DogFest, Praha (27. – 28. 8. 2022)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz