100 Kč na první objednávku po přihlášení do newsletteru.

Zdravá péče pro vašeho čtyřnohého přítele: sáhněte po 100% přírodní kosmetice

Zdravá péče pro vašeho čtyřnohého přítele: sáhněte po 100% přírodní kosmetice

Každý majitel psa ví, že péče o našeho chlupatého kamaráda je klíčovým prvkem šťastného a zdravého života pro naše domácí mazlíčky. Jedním z důležitých aspektů péče o psa je také výběr správné kosmetiky, která podporuje zdraví jeho kůže a srsti. V dnešním článku se zaměříme na přírodní kosmetiku pro psy a představíme vám naše tuhé šampony a balzámy na tlapky, které jsou vyrobené s láskou v České republice.

Proč volit přírodní kosmetiku?

Při výběru kosmetiky pro naše čtyřnohé přátele je důležité mít na paměti, že kůže psů je citlivější než kůže lidí. Přírodní kosmetika přináší nespočet výhod:

  • je šetrná k pokožce
  • minimalizuje riziko alergických reakcí
  • chrání před možnými toxickými látkami
  • navíc se přírodní kosmetika často vyrábí udržitelným způsobem

Naše tuhé šampony: Luxus pro srst vašeho psa

Naše řada tuhých šamponů byla vyvinuta s ohledem na potřeby psí kůže a srsti. Jsou vyrobeny z pečlivě vybraných přírodních ingrediencí, které nejenže čistí, ale také hydratují a posilují srst. Bez obav můžete používat naše šampony i pravidelně, neboť neobsahují agresivní chemikálie, parabeny ani sulfáty. Základem je vždy propolis pro zdravou a lesklou srst v kombinaci se spirulinou a nimbovým listem. Vaše chlupaté kamarády ocení nejenom čistou srst, ale i jemnou vůni, kterou naše šampony zanechávají díky levanduli, citronele nebo šalvěji

Balzám na tlapky: Ochrana a péče

Někdy můžeme zapomenout, jak důležité jsou tlapky našich psů. Právě tlapky nesou své mazlíčky po všech možných površích, a proto si zaslouží zvláštní péči. Náš balzám na tlapky je složen z kakaového másla, včelího vosku, měsíčkové masti a dalších přírodních složek, které hydratují polštářky tlap a chrání je před nežádoucími vlivy počasí. Navíc poskytuje ochranu i při procházkách po tvrdších površích, jako jsou chodníky nebo dlaždice nebo v zimě při chůzi na sněhu.

Výroba v České republice: Záruka kvality a podpory lokálních výrobců

Jsme hrdí na to, že naše přírodní kosmetické produkty jsou vyráběny přímo v srdci Evropy – v České republice a to ve spolupráci se Spokojenou včelou. To nejen zajišťuje vysokou kvalitu našich výrobků, ale také podporuje lokální ekonomiku a udržitelnost. Věříme, že péče o vašeho psa by měla být spojena s péčí o naši planetu.

Závěr: Láska k přírodě, láska k psům

Přírodní kosmetika pro psy není jen módním trendem – je to investice do zdraví a pohody vašeho chlupatého společníka. Mějte to prosím na paměti vždy, když vám šampon doma dojde a utíkáte kupovat nový. 

Pokud vyzkoušíte kosmetiku od nás, nezapomeňte nám zaslat na sociální sítě fotografii vašeho mazlíčka při společném koupání.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz