100 Kč na první objednávku po přihlášení do newsletteru.

Jak oslavit Valentýn s pejskem?

Jak oslavit Valentýn s pejskem?

Valentýn je svátkem zamilovaných. Slaví se po celém světě a tento trend se v posledních letech přenesl i do České republiky. Zamilované páry chodí na večeře, do kina a užívají si jeden druhého. Ale co když nemáte vedle sebe nikoho s kým byste svátek oslavili? Máme pro vás dobrou zprávu! Oslavte Valentýn s nejvěrnějším přítelem člověka. Užijte si tento den spolu se svým čtyřnohým parťákem, protože láska vašeho pejska k vám je bezpodmínečná. Naplánujte si společný den a utužte mezi vámi pouto. Tým Paw & You Vám přináší tři tipy na vytvoření dokonalého Valentýnského dne se svým psem.

1. Ráno začněte s plným bříškem

Láska prochází žaludkem. Toto přísloví platí u vašeho pejska dvojnásobně. Upečte společně domácí sušenky a tím pejskovi ukažte, jak moc ho máte rádi. Vlastnoručně vyrobené sušenky jsou lahodné a udělají radost vám i vašemu chlupáčkovi.

Vyzkoušejte například námi osvědčený recept na Banánové sušenky s kokosovým olejem.

Co budete potřebovat?

  • jeden zralý banán
  • 60-70 g ovesné mouky
  • 20 g ovesných vloček
  • jedno celé vejce
  • jenu polívkovou lžíci kokosového oleje 

Postup přípravy:

Nejdříve rozmačkejte banán, přidejte celé vajíčko a kokosový olej. Nakonec do směsi postupně přimíchejte mouku a ovesné vločky. Vypracujte vláčné těsto. Nechte půl hodiny v chladu v lednici těsto odpočívat. Z těsta můžete vykrajovat například srdíčka, hvězdičky nebo jen udělat na plechu placky. Sušenky pečte v předehřáté troubě na 170 stupňů po dobu 20 minut. Náš TIP - hvězdičky můžete na závěr ozdobit psí čokoládou.

Hvězdičky_sušenky pro psa_paw_and_you_2

2. Vyrazte na procházku jako hvězdy

Naplánujte si dlouhou procházku do svého oblíbeného parku, zastavte se na psí hřiště v okolí a buďte u toho díky obojkům a vodítkům Paw & You styloví! 

Místo utrácení za květiny, které brzy zvadnou, investujte raději do kvalitního designového a funkčního setu vodítka a obojku od Paw & You. Radost budete mít oba dva. Užijete si společný čas na čerstvém vzduchu, potkáte staré i nové psí kamarády a budete u toho vypadat jako hvězdy.

Chcete svoji procházku udělat opravdu výjímečnou? Zastavte se na svačinku v psí kavárně ve vašem okolí. My doporučujeme Psí kavárnu Přines v Čelákovicích. Můžete si dát skvělou kávu, oba dva ochutnat výborné muffiny a navíc můžete pejskovi koupit nový doplněk od Paw & You, které v kavárně seženete.

paw_and_you_voditko_combo_city_defy

3. Večer zakončete wellness a společným mazlením

Po náročném dni není nic lepšího než společné mazlení. Pejsci milují vaše doteky. Sedněte si na zem k jeho pelíšku a dopřejte mu minuty hlazení a škrábání na bříšku. Využít lze také některá z našich měkkých dek, kterou umístíte na pohovku a společný čas si užijete pohodlně oba dva.

Nezapomeňte i na péči o tlapky, které si to po náročné procházce zaslouží. Doporučujeme vám náš balzám na tlapky a čumáček v praktickém hliníkovém balení.

paw_and_you_valentyn

Ať už se rozhodnete Valentýn strávit jakkoliv, pamatujte na to, že tento den je o lásce a o tom být se svými dvou i čtyřnohými láskami. 

 

Krásného Valentýna přeje tým Paw & You 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz