Doprava zdarma na objednávky nad 2 500 Kč.

K čemu slouží stopovací vodítko?

K čemu slouží stopovací vodítko?

Stopovací vodítkoslangově stopovačka mezi pejskaři, je vodítko, které slouží primárně k výcviku štěňat nebo k převýchově starších psů. Díky své délce dodává psovi pocit svobody, ale vám zároveň zaručuje klidnou procházku, protože pejska máte neustále pod kontrolou.

paw_and_you_voditko_stopovaci_pro_psa_mini_explorer

Stopovací vodítko doporučují trenéři psů využívat již od prvních měsíců. V rámci výcviku vám pomůžu při tréninku povelu přivolání. Určitě jste se již setkali s tím, že k vám na procházce přiběhl cizí pes a i přes volání jeho majitele se k němu pes zpět nevydal. Tím, že svého psa naučíte skvělému 100% přivolání, prospějete nejen sobě, ale i všem ostatním majitelům, které potkáte. 

Vodítko je vlastně vaší prodlouženou rukou a pejska nijak díky své lehkosti při procházkách neomezuje. Stopovací vodítko doporučujeme vzít i na procházky do volné přírody, kdy se nemusíte obávat, že se vám pejsek zaběhne za nějakou zvěří a naopak váš čtyřnohý parťák může zažívat plno dobrodružství prozkoumáváním nového okolí.

 

Jaké stopovací vodítko zvolit?

Co se týče volby délky, tak záleží na každém majiteli. Naše stopovací vodítko Explorer Mini vyrábíme v délce 6 m a průměru lana 6 mm. Vodítko má lehkou karabinu s pevností v tahu až 200 kg. Vybírat můžete ze čtyř barevných provedeních. Dáte přednost světlejším barvám, které v přírodě lépe uvidíte nebo upřednostníte tmavší lana, na kterých nebude špína hned patrná? Ať už si vyberete jakékoliv, přejeme vám, ať je vám při společných chvílích s pejskem tím nejlepším pomocníkem.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz